Kebaplar

Kuzu İncik Tandır

Biberiye, karabiber, tuz, sarımsaklar, defne yaprakları ve kekiği katılır. Pişen etlerimiz fırın kabına alınıp, her birinin üzerine nar ekşisi sürülür. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika kadar kızartılır. Etler fırındayken; et suyunun içine; soğan, patatesler ve dilimlenmiş havuçlar eklenir. Pişen etler, pişen sebzelerle beraber kendi suyunda 4-5 dakika bırakıldıktan sonra yiyebilirsiniz.

Ali Nazik Şiş

Adana Sushi

Dinlendirilmiş kuzu etinden elde edilen kebap ince açılmış yufka ile sarılır. Üzerine yoğurt ve kızdırılmış toz biber sosu ile servis edilir.

Adana Kebap

Ciğer Şiş

Çöp Şiş

Kuzu Şiş

Kuzu Pirzola

Kaburga

Tavuk Şiş

Özel Soslu Kanat

Fıstıklı Kebap

Karışık Kebap

Patlıcan Kebap

Lokum

Şaşlık